pondělí 5. května 2014

Logopedie Louny 3

Tak v úterý 29.4. byla návštěva na logopedii dost tristní. Viktor vůbec nechtěl spolupracovat. Ničím se nedal zaujmout. Byl neposedný. Neustále chtěl odcházet. Ani bonbónky nepomáhali. Takže nám v rychlosti ukázala co máme dále cvičit a docela brzy jsme skončili. Musím však říci, že nám z minula nezůstalo mnoho úkolů, protože jsme vlastně skoro všechny zvládli s Vikym udělat. No o těch nových si myslím, že nám naopak zůstanou dlouho, protože ho asi nebudou bavit. Problém však je, že jsem si tentokrát zapomněla přesně napsat, co máme dělat a po událostech, která v tom týdnu nastali si moc dobře nevzpomínám, jak to máme vše přesně dělat. Sice mi logopedka úkoly sama napsala na papírek, ale i ten jsem někde ztratila. Ach jo.

Nové úkoly.
1) Dát na hromádku různé dopravní prostředky- letadla, auta, traktory, kola, motorky, vlaky, sanitky a lodě a Viky by je měl dle mých pokynů - zvuků které vydávám zaparkovat do připravené garáže. Pro každý dopravní prostředek máme mít jeden zvuk.
2) Hrát hru se zvířátky, které se posouvají po hracím plánu od startu do cíle po jednotlivých políčkách. Na mou žádost - vydání příslušného zvuku zvířátka má posunout po hracím plánu odpovídajícím zvířátkem. Musím s ještě nakreslit hrací plán.
3) Dostali jsme půjčenou hru- Krtečkova zahrádka- figurky z pohádky o Krtečkovi se posouvají po hracím plánu podle házení kostky. Kostka má na sobě různě barevné puntíčky místo číslic. My se však máme posouvat po hracím poli na výzvu- Krteček, Myška, Zajíc, Ježek.
Všechny tyto úkoly jsou docela těžké.  Tak uvidíme zda zvládneme aspoň jeden.

Staré úkoly
4) Poznávání rodinných příslušníků na fotkách- minule jsme to nějak nedělali
5) Cvičit  stále hlásky A,E,I, O, U- s obrázky
6) Stále cvičit sloveso dej s obrázky kluka a psa
7) Krmit zvířátka -to asi dám do školky- protože doma to nechce vůbec dělat a tak nevím, zda to už zvládá nebo ne

Žádné komentáře:

Okomentovat