úterý 22. dubna 2014

Třetí narozeniny

Oslavu třetích narozenin Viktorka jsme opět pojali v duchu rodiných oslav. Na uspořádání dětské narozeninové párty jsem ještě nenašla odvahu. Když byl Viktorkovi jeden rok sezvala jsem veškeré blízké příbuzenstvo z obou stran  na jedno místo a jeden den a oslavili jsme to všichni najednou. A jelikož je nás hodně je potřeba velké místo. Takže další roky to už děláme nadvakrát. Což znamená dvě oslavy, dva dorty a hlavně najít dva dny času. Ale hlavní je si to užít:) Nikdy nemusí být vždy vše dokonalé. Ale musím říci, že tento rok se obě dvě oslavy náramně vydařili a Viky si je pořádně užil. V Žatci se jeho oslavy účastnili manželovi rodiče, prarodiče, sestra jeho mamky s rodinou a bratr manžela- celkem dvanáct lidí a to je pořádný mumraj v panelákovém bytě. Ale je pravda, že v takovém počtu slavíme všechny narozeniny a Viky si to vždy užívá. Ale tedˇ to byla jeho oslava a bylo vidět, že si to užívá o to více. Hodně ho bavilo sfoukávání svíček na dortu. Prababička mu udělala šlehačkový dort, aby ji  mohl pěkně prsty slízávat. I na ten jsme museli dát svíčky. A na dortu s autem jsme je museli zapalovat dvakrát.





Následoval přípitek. Samozřejmě s opravdovou broušenou skleničkou. A než si Viky ťukne s dvanácti lidmi tak to trochu trvá. A ještě si u toho musí stihnout pohrát si s balónky.




A konečně ty dárečky. Tedy jeden obrovský dárek v kterém byly schované všechny ostatní. Největší zábava je totiž to rozbalování a hledání dárečků mezi vším tím papírem.









V neděli si Viky zopakoval opět sfoukávání svíček na dortu prozměnu z druhou částí rodiny. Babi a dědou s Počedělic a s mým bratrem s rodinou.

Vikyho sestřenice mu velmi chtěla pomáhat s rozbalováním dárečků, jak to ještě dělala na vánoce, ale tentokrát ji nenechal.




Sice dostal několik stavebnic a deskových her, ale nejvíce se mu líbil bagr a auto na dálkové ovládání. Viky je kluk každým coulem.


1 komentář:

  1. Všechno nejlepšííí!!! Obdivuji, JAK to všechno v pohodě a v klidu zvládá.

    OdpovědětVymazat